Geen nieuwe auto-immuunziekte!

Vandaag heb ik de uitslag gekregen van de onderzoeken omtrent mijn slechte leverwaarden. Al een jaar zijn mijn leverwaarden via bloedonderzoek verhoogd en er is geen daling te zien. Daarom hebben ze besloten uit te gaan zoeken waarom ik de lever heb van iemand die veel alcohol drinkt (wat ik dus niet doe haha!)

Uit dit onderzoek is in elk geval gekomen dat ik GEEN auto-immuunziekte erbij heb aan de lever! Dat is echt een hele opluchting, want daar was ik heel erg bang voor, gezien mijn verleden met auto-immuunziektes. Ze konden zien dat ik Hepatitis A heb gehad, maar dat is niet meer actief. Verder weten ze eigenlijk niks, mijn bloedwaardes zijn afwijkend en de echo/scan was ook niet goed, maar de oorzaak is niet gevonden. Na dit gesprek is er besloten dat ik weer bloed moest laten afnemen. Volgende week gaat mijn arts met deze resultaten overleggen met de maag/darm/lever arts en 17 december word ik gebeld of ik een kijkoperatie moet om verder te kijken… Ondanks dat ik zó blij ben dat er voor nu niks ergs is uitgekomen, blijf ik in onzekerheid. Ik ben gesloopt, ik heb al de hele dag geen energie, ik voel me futloos en compleet op, zowel lichamelijk als geestelijk. Misschien toch wel doordat een gedeelte van de spanning van me is afgegleden, maar aan de andere kant tasten we weer in het donker.

Dit was het even voor vandaag, ik ga lekker vroeg m’n bedje in vanavond. Zodra er meer nieuws is horen jullie het van mij 🙂

Liefs Iris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *