4e dag in het LUMC: mag ik eindelijk naar huis??

Het leek een eeuwigheid te duren, maar ik ben inmiddels thuis! (bij m’n ouders dan )
Gister & vannacht was ik helaas erg ziek en daarom was het vanochtend nog maar de vraag of ze me lieten gaan.. Gelukkig kreeg ik om 11 uur bericht dat ik lekker thuis mocht uitzieken en daar verder kon gaan met de medicijnen. Hopelijk gaat het een beetje, want anders mag ik gelijk weer terug.
De medicijnen hebben in elk geval zijn werk gedaan en er is een goeie start gemaakt! Ik heb al veel minder last van mijn ogen. Heerlijk!
En ik ben natuurlijk van m’n vervelende buurvrouw af. Ik had ook weer zulke problemen met dat achterlijke mens gister.. Een verpleegster in opleiding had gevraagd of ze mijn infuus mocht vervangen zodat ze het kon leren. Dat vond ik prima. Later kwam ze binnen, maar ze liep perongelijk naar m’n buurvrouw. Die kaatste gelijk terug: oh dat zou ik maar niet doen hoor, want als wij van kuur wisselen zal ze wel jaloers worden (vet sarcastisch, alsof zij veeeeel zieker is. Ik vind dat je sowieso elkaars klachten e.d. niet kunt vergelijken, maar goed). Gister kreeg ik helaas verhoging, ik hield m’n eten niet binnen naja kortom ik voelde me echt ellendig. Ik rilde van de kou (fijn een airco in het ziekenhuis..) Ik had gelukkig een extra deken gekregen, een kruik en een kopje warme melk. Toen vroeg de verpleger aan mijn buurvrouw of alles in orde was, of ze ook een deken wilde en of hij de airco wat lager mocht zetten. Dat was echt een toppunt, weetje wat ze zei???? Nee hoor alles gaat prima die airco kan aanblijven zolang ik het maar niet koud heb toen brak m’n klomp echt waar!
Zo en nu ga ik lekker douchen (zonder hulp!) en lekker bijkomen.
Jullie horen weer van mij!
Ik wens jullie in elk geval een hele goede jaarwisseling en doe voorzichtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *