Terugblik 2018

2018. Wat was je een jaar met ups maar ook veel downs.

Eindelijk, na 8 jaar ziek zijn, werd ik geopereerd en hebben ze mijn volledige schildklier verwijderd. Het waren 7 zware maanden van herstel maar wat ben ik enorm dankbaar en blij dat ik deze stap heb gezet! Want ik voel me beter dan ooit, alle Graves klachten zijn WEG! Iets wat ik nooit had durven dromen. Helaas ook 20+ kilo aangekomen door het plat leggen van mijn stofwisseling en lange tijd in een hypo te hebben gezeten (ze zijn veelste laag gestart met mijn medicijnen).

Ik ben dit jaar eindelijk wat omhoog gekrabbeld uit mijn depressie en zelfs sinds september gestopt met de antidepressiva! #mijlpaal Helaas nog wel veel stress / kopzorgen rondom de scheiding van mijn ouders. Wel zijn ze dit jaar eindelijk officieel gescheiden na ruim 3 jaar ellende.. Ik hoop het komende jaar nog meer voor mezelf te kiezen en de knop om te zetten in mijn hoofd dat ik niet constant meer bezig ben met hun, maar me op mijn eigen leven samen met Tim kan richten en vooral veel POSITIEVE en leuke dingen te hebben in mijn leven! Er is wel genoeg ellende geweest de afgelopen jaren.

Het was ook het jaar waar Tim en ik onze droomreis hebben gemaakt naar Amerika, wat was dat geweldig! Als ik eraan denk verschijnt er nog steeds een lach op mijn gezicht, het was absoluut een prachtige reis om nooit meer te vergeten!

En als klap op de vuurpijl ben ik dit jaar gestart met mijn webshop waar ik mijn “designed with love” handlettering kaarten verkoop! www.kaartjevaniris.nl Dankzij Tim, die mij enorm heeft geholpen met het bouwen van de webshop, heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken. Ik kijk enorm uit naar volgend jaar waarin ik hoop dat kaartjevaniris een groot succes zal worden!

2018 heeft mij veel gebracht, ondanks dat het ook heel zwaar is geweest.

  • Ik voel me veel beter nu de operatie achter de rug is
  • Gestopt met de antidepressiva
  • Maarliefst 6x op vakantie geweest dit jaar!
    1. Drenthe + dagje Groningen
    2. Zakynthos, Griekenland
    3. Gulpen, Zuid-Limburg
    4. Amerika
    5. Krakau, Polen
    6. Putten, Veluwe (Gelderland)
  • Onze droomreis gemaakt naar Amerika
  • 2 nieuwe tatoeages laten zetten
  • Mijn lieve vriendinnetje Sarina is moeder geworden van Levi
  • Mijn lieve vriendinnetje Yara heeft een 2e dochter gekregen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *