Hoe gaat het nu?

Hoi allemaal,

Het is alweer eventjes geleden dat ik een update heb geschreven. Er was eigenlijk weinig nieuws te melden de afgelopen tijd, want ik ben nog steeds niet goed ingesteld met mijn medicijnen. Het is nu 7 maanden geleden sinds de operatie en het is echt verschrikkelijk frustrerend allemaal.

Omdat wij natuurlijk naar Den Haag zijn verhuisd 2 jaar geleden en ik nog steeds onder behandeling stond bij het LUMC heb ik eindelijk de stap gezet om naar een ziekenhuis in Den Haag te gaan. 2 weken geleden heb ik daar mijn intakegesprek gehad en wat een geweldige arts heb ik daar (althans mijn eerste ervaring was zeer goed). Hij vond het toch best vreemd dat het LUMC mij zolang laat bungelen en dat ik nog steeds niet goed ben ingesteld. Ze hadden na de operatie gelijk hoger moeten inzetten qua medicatie en dat is niet gebeurt. Daarom heb ik maanden in een hypo gezeten natuurlijk met alle gevolgen van dien (extreme vermoeidheid, overal pijn, al mijn ledematen voelde zwaar aan, geen concentratievermogen en 20+ kilo aangekomen door o.a. te lage stofwisseling). Deze nieuwe arts legde uit dat er een soort formule is waarmee ze kunnen uitrekenen hoeveel medicijnen je nodig hebt per kilo lichaamsgewicht. Hij heeft dus aan de hand van mijn huidige gewicht een berekening gemaakt en mij gelijk op die dosering medicijnen gezet. Over 4 weken mag ik weer terug komen voor controle en ik hoop zo dat ik dan eindelijk goed ben ingesteld!!

Gelukkig voel ik mij inmiddels wel een stuk beter, de meeste klachten zijn weg, alleen de vermoeidheid is er nog. Maar die zal helaas wel nooit helemaal weg gaan, mede door de fibromyalgie die ik ook heb.

Maar ondanks alle ellende (het goed instellen van de medicijnen) hebben Tim en ik een fantastische reis gemaakt naar Amerika!! We zijn in 3,5 week tijd van Chicago naar Los Angeles gereden met de auto, bijna 6000km. Wat was het geweldig, we hebben ontzettend veel gezien, mensen ontmoet, nationale parken bezocht en we zijn natuurlijk naar het bekende Las Vegas geweest. Het was absoluut een reis om nooit meer te vergeten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.