Dag 2021, hallo 2022!

Allereerst: Happy New Year!! 🥂✨ Dat 2022 maar veel mooie momenten mag brengen, we gezond blijven en dat het een jaar vol van liefde en geluk wordt! 🍀

2021 was wederom een bewogen jaar met vele ups en downs. Het was een mooi jaar. Het was het jaar waarin onze zoon Jax alweer 1 jaar werd en ons nieuwe huis is gebouwd! We kunnen nu eindelijk zeggen dat we dit jaar zullen verhuizen naar onze droomwoning! Ons huidige huis in Den Haag is ook binnen 1 maand verkocht en daar zijn we enorm blij mee en dankbaar voor.

Helaas is corona nog steeds het onderwerp van de dag en we begonnen 2021 met een lockdown en eindigden het jaar met wederom een nieuwe lockdown. We kregen vaccinaties, ik kon eindelijk mijn moeder weer knuffelen na 1,5 jaar (!!) Dat was misschien nog wel het moeilijkste van alles, zelfs na de bevalling kon ik mijn moeder geen knuffel geven.. We kregen onze vrijheid terug en het leven werd weer even normaal. Helaas zijn we nu weer helemaal terug bij af, wederom moeten we afstand houden en voorzichtig zijn. Er is veel verdeeldheid gekomen in ons land en dat is jammer. Wat zo’n stom virus wel niet allemaal met ons doet he.. We zullen zien wat 2022 ons brengt 🙂

In 2021 (25 maart) heb ik afscheid moeten nemen van een hele dierbare vriendin (Eev). Er was nog zoveel wat ik haar had willen zeggen, maar haar strijd was ten einde. Ze heeft nu eindelijk de rust gekregen die ze zo verdiende na jarenlange strijd tegen die rot ziekte(s). Maar man wat mis ik haar en ik moet nog vaak aan haar denken en een traantje wegpinken. Ze heeft een mooi plekje gekregen bij ons thuis en ik koester alle mooie herinneringen en momenten van onze vriendschap! Jax gaat regelmatig even bij haar foto kijken.

Met mijn gezondheid gaat het redelijk, ik merk dat het soms zwaar is om moeder te zijn naast een lichaam die niet altijd meewerkt. Mijn schildklierwaarden zijn stabiel gelukkig en ik heb daar weinig last van. De chronische vermoeidheid daarentegen is killing me, met goede maar helaas veel slechte dagen. Maar ik doe meer dan mijn best en ik geniet ook zo van onze kleine man! Hij begint steeds meer te praten en rent het hele huis door. We kunnen zo ontzettend om en met hem lachen, wat is het toch een lieverd. Ik bof ook ontzettend met mijn lieve man Tim, mijn grote steun en toeverlaat en de allerleukste en liefste vader voor Jax.

Zorg voor voor jezelf en de mensen om je heen! Tot gauw weer.
Liefs Iris

1 een gedachte over “Dag 2021, hallo 2022!”

  1. Liefste dochter, wat heb je het afgelopen jaar weer beeldend omschreven. Het was zeker heerlijk om weer even lijfelijk te kunnen omhelzen. Dat vond ik ook! Zomaar in Coronatijd is Jax geboren ❤ Heerlijk mannetje en ja wij grootmoeders mochten verder komen dan de raamvisite van destijds. Heerlijk, wat een geschenk Trotse ouders, wat zijn jullie goed voor jullie kleine manneke, ondanks drukke baan en lichamelijke vermoeidheid! Jax wordt echter goed begeleid met veel liefde, warmte en aandacht Ik wens jullie zeker een HEEL GOED GEZOND MOOI JAAR toe in het nieuwe huis: een mooi vervolg van jullie bestaan. Dikke knuf van Happy Granny ❤ (o)mama Ellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.