Update

Lieve allemaal,

Hierbij een update van mij! De schildklierwaardes zijn weer een beetje van slag geraakt, dus ik ben druk bezig met het instellen hiervan. Ik ben inmiddels een aantal doseringen gezakt en het lijkt de goede kant op te gaan, fijn! Ik ben een lange tijd echt doodmoe geweest en ik voelde mij verre van okay. Maar ook dat lijkt nu de betere kant op te gaan.

Vandaag ben ik ook op controle geweest bij de dermatoloog voor de ontstekingen / plekken op mijn scheenbeen (ontstekingen aan mijn bindweefsel). Het blijft een beetje mwah, het blijft toch gevoelig en ik houd nog steeds veel vocht vast. Dat is wel erg vervelend hoor! Ik kan ook geen laarzen meer dragen bijvoorbeeld, enkel lage platte schoenen. Door omstandigheden gaan ze hier nu even niks aan doen, maar in de toekomst gaan ze hier wel verder naar kijken of er iets aan te doen. Ik zal hiervoor weer een biopt moeten laten doen, maar hier zie ik enorm tegenop. Dus voor nu laat ik het maar even zo en draag ik trouw mijn steunkousen.

Verder ben ik lekker druk met kaartjevaniris.nl, want op 18 mei ga ik tijdens museumnacht in Leiden een workshop handlettering geven!
https://museumnachtleiden.nl/nl

Tot snel weer!

Liefs Iris


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *